ΒΑΨΙΜΟ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΞΑΝΘΗ

ΒΑΨΙΜΟ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΞΑΝΘΗ

Αναζητείς ελαιοχρωματιστές στην Ξάνθη; Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε αναλαμβάνουν ελαιοχρωματισμούς σε όλο το νομό της Ξάνθης και εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες εργασίες, διατηρώντας άριστες κριτικές. Οι ελαιοχρωματισμοί, τόσο κατά την διαδικασία της προετοιμασίας όσο μετέπειτα , απαιτούν προεργασία και επαγγελματική βοήθεια, εάν θες να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι αποχρώσεις είναι τόσες πολλές και μερικές φορές τόσο κοντινές μεταξύ τους, που η η πιθανότητα να καταλήξεις κάπου μοιάζει αδύνατη.

Η διαδικασία του ελαιοχρωματισμού

Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές μας εφαρμόζουν συγκεκριμένα βήματα τόσο στον εσωτερικό ελαιοχρωματισμό όσο και στον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό. 

Βήμα 1ο - Τρίψιμο & Αστάρωμα Το βάψιμο του σπιτιού, προϋποθέτει ένα καλό τρίψιμο των τοίχων που θα εφαρμοστεί η νέα μπογιά και μετέπειτα το αστάρωμα ώστε να γίνεται καλύτερη πρόσφυση του χρώματος στους τοίχους.

Βήμα 2ο - Εφαρμογή χρώματος & στοκάρισμα Σε επόμενη φάση, οι μπογιατζήδες εφαρμόζουν το πρώτο χέρι της μπογιάς (με ακρυλικό ή πλαστικό χρώμα) και έπειτα το δεύτερο και το τρίτο χέρι. Στις περιπτώσεις που απαιτείται στοκάρισμα, οι ελαιοχρωματιστές στοκάρουν τους τοίχους μετά το πρώτο πέρασμα της μπογιάς.

Με την αξιοπιστία της ATI.gr πλατφόρμα αναζήτησης τεχνικών υπηρεσιών

Σε κάθε εργασία ελέγχουμε τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες μας για την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών τους .

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΚΑΙ ΒΡΕITE ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Πατώντας υποβολή αποδέχεσαι τους ​όρους της πλατφόρμας Ati.gr

 


Για οποιαδήποτε εργασία μπορεί να προκύψει στον χώρο σας.

Εξυπηρέτηση άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά σε όλη τη Ξάνθη.